Dag 7, Zaterdag 7 juni 2014

Wellington CO – Estes Park
KOA Estes Park
Max. Temperatuur 23°C
Gereden 217 mijl = 349,23 km (totaal 1982,71 km)
Benzine  $ –

Het is 6.00 uur als ik wakker word. De verwarming gaat weer aan en ik kruip weer terug in bed. Vandaag gaan we shoppen, dus we hebben alle tijd en doen lekker rustig aan. We appen met Robin en bellen even met Max die een probleem met het zwembad heeft.
Uiteindelijk is alles goed gekomen (gaan we vanuit).
We vergapen ons weer aan de super grote campers en caravans die hier staan. Aan de hele aankleding er omheen zien we dat ze hier voor langere tijd staan.
Na het douchen, het ontbijt en de afwas vertrekken we pas om 11.00 uur richting Castle Rock.

IMG_3209Het is bewolkt en maar 13°C. Als we net onderweg zijn zien we een Outlet center bij Loveland. Richtingaanwijzer aan en de eerste stopplaats van vandaag is een feit. Het is er absoluut niet druk dus we struinen op ons gemak de winkels af. Bij Tommy Hilfiger kan Fred goed slagen. Ik had niet anders verwacht, het is zijn favoriete merk. Een jas, een vest, een trui, een zwembroek, een overhemd, twee polo’s en twee spijkerbroeken rijker (en bijna $ 350,- armer) verlaten we de winkel. We besluiten bij Cracker Barrel te lunchen. De burger is van een Amerikaans formaat en smaakt heerlijk. Het is er erg druk en ik vermaak me weer met het kijken naar de verschillende typen mensen.
Na de lunch rijden we verder over de I25 door Denver naar het zuiden en komen om 15.00 uur aan bij het Outlet in Castle Rock.

IMG_3213De temperatuur, 23°C, is ideaal om te shoppen. We lopen hier wat rond en omdat ik nog een verjaardagscadeautje tegoed heb (en als ik dat niet tegoed had kocht ik hem toch) koop ik bij de Sunglass Hut een nieuwe zonnebril. Ook vinden we een leuk magneetje in de Colorado shop. We besluiten via Nederland richting Estes te rijden.
IMG_3219Maar oh wat valt dat tegen. Zodra we de bergen in rijden wordt het mistig. Hoe hoger we komen, hoe mistiger het wordt. Zo mistig dat we bijna niets zien. Op sommige plaatsen is het zicht nog geen 15 meter en rijden we stapvoets. Zo jammer dat we niets zien want volgens mij is deze Peak to Peak Highway erg mooi. We hopen onderweg een campground tegen te komen maar ook dat valt vies tegen. We rijden maar gewoon verder en opeens steken er vlak voor ons 2 herten de weg over. Het is dus uitkijken geblazen en het rijden wordt erg vermoeiend. Ik begin langzaam te geloven dat we bij een ranch moeten aankloppen en vragen of we daar kunnen overnachten. Omdat de weg omlaag gaat besluiten we nog een stukje verder te rijden en dan ineens is de mist weg.

IMG_3222 IMG_3223We rijden door naar Estes Park en komen terecht op ………………. juist ja, een KOA. Ik heb al eens mooiere gezien, maar we zijn blij dat we het laatste vrije plekje kunnen krijgen.
Als we op onze plek staan is het inmiddels 20.30 uur en ik begin maar meteen aan het avondeten. Op het menu staat spaghetti. Het koken is allemaal een beetje onwennig, maar binnen 20 minuten staat het eten op tafel en smaakt ook nog eens heel goed.
Na de afwas maak ik het verslag. Buiten zitten is we weer niet bij, het is erg fris hier en de komende dagen wordt niet anders verwacht. 

3 gedachten over “Dag 7, Zaterdag 7 juni 2014

  1. Ja, leuk he, een bergachtig Nederland, midden in Colorado. Ik heb vandaar uit mijn ouders ooit gebeld en vertelde hun “Ik ben in Nederland!” M’n moeder vloog al haast de trap op om mijn bed op te maken voor mijn onverwacht bezoek… 🙂 Hee, maar jullie gaan de goede kant op, hier in Ojai Californie was het vandaag zo’n 25 graden, heerlijk zonnig weer, dus nog ff door rijden?

  2. Leuk om te lezen…jij moet boeken gaan schrijven….!haha….enne mis je ons al een beetje….? (als kiespijn zeker…!)alles palettie iig. Geniet ervan, en be carefull..!groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s