Dag 21, Zaterdag 21 juni 2014

Vandaag staan we op tijd op. Voor 11.00 uur moeten we de camper inleveren en voor die tijd willen we onze huurauto ophalen.
We ontbijten voor de laatste keer in de camper en ruimen dan de laatste spullen op.
We maken alles nog even schoon en laten hem volgens ons schoner achter dan dat we hem kregen. Hij was dan wel nieuw maar overal lag stof, zaagsel, schroefjes en stukjes van vloerbedekking.
IMG_3498

IMG_3490

IMG_3495We vouwen dekens, lakens en handdoeken op en leggen deze stapel op bed.
De koffers zijn gepakt en we kunnen op weg. Via economycarrentals.com hebben we de auto geboekt en deze moeten we ophalen bij Fox Rent a Car. Hier zijn ze nog niet helemaal wakker want het wachten in de rij duurt een eeuwigheid.
Ondanks dat ik van te voren alle gegevens al had doorgegeven moeten ze nu nog handmatig in hun systeem worden ingevoerd.
We kunnen kiezen uit een paar SUV’s en nemen de rode Chevrolet Captiva.
Na 3 kwartier kunnen we eindelijk op weg. Ik rijd in de Chevy en Fred volgt mij in de camper.
Voordat we bij Apollo aankomen gooien we de tank nog een laatste keer vol.|
De afhandeling bij Apollo gaat snel. Een vriendelijke mevrouw loopt om de camper heen en controleert op schade. Deze is er niet en ook binnen wordt alles goedgekeurd.
We geven nog even onze opmerkingen door en ze noteert ze allemaal. Ik zou wel eens willen weten of ze er ook wat mee doen.
We betalen de extra gereden mijlen en binnen een half uur staan we weer buiten.
We stappen in de auto en rijden naar ons hotel voor de laatste drie nachten.
IMG_3509IMG_3515Bij Excalibur is het chaotisch. We worden door security aangehouden en moeten de voucher laten zien om te kunnen parkeren. De parkeerplaats is nagenoeg vol en we kiezen dan maar voor Valet Parking.
De door de ‘valet’ gewaarschuwde bellboy is nergens te zien en we slepen onze bagage gewoon zelf naar binnen. Tegen betaling van $ 20,- kunnen we al voor 15.00 uur op onze kamer. Hier maken we graag gebruik van.
We krijgen een kamer op de 26e verdieping en zijn blij als we onze bagage weer kwijt zijn.
We lopen de Strip op en lunchen bij een foodcourt. Daarna halen we de auto weer op en rijden naar het outlet center aan de zuidkant van de Strip. Hier slenteren we nog wat rond en kopen een paar kleinigheidjes. Daarna rijden we naar het outlet aan de noordkant van Vegas en shoppen gewoon verder.
De warmte is slopend en we besluiten te gaan eten en daarna terug naar het hotel te gaan voor een rustig TV avondje op de kamer.
Op de Tomtom zoeken we een Outback en stellen het adres in. Het is inmiddels 18.00 uur en het is erg druk op de weg. De wachttijden bij de verkeerslichten zijn belachelijk lang dus het duurt een eeuwigheid om een kilometer verder te komen. Tomtom is van slag en brengt ons overal waar we niet moeten zijn. Na ruim een uur rond te hebben gereden, is de telefoon (waar de navigatie op staat) leeg en omdat we geen kabeltje bij ons hebben geven we het op en rijden terug naar het hotel. Hier is parkeren een nog groter drama. Valet parking is vol en de rest ook. We rijden maar wat rond (net als tientallen andere automobilisten) en hebben geluk als er iemand weg rijdt.
Wat een drama! Gisteren verheugde ik me op dit hotel, vandaag is die vreugde al heel snel voorbij.
Het parkeren hier is dramatisch, er is geen wifi op de kamer en er is ook geen minibar.
We lopen naar de kamer en verbazen ons over de schaars geklede meiden die hier rondlopen. Dat kleine beetje kleding dat ze dragen ziet er niet gewoon uit.
Blijkt dat er hier EDC weekend is.
IMG_3552Ik dacht dat Nederland verloederd was, blijkt dat Amerika nog een graadje erger is.
We frissen ons een beetje op en gaan dan op zoek naar het steakhouse hier in het hotel.
Blijkt dit erg netjes en rustig te zijn. Wat een verademing! We genieten heerlijk van ons 3-gangen menu.
Na het eten lopen we terug naar de kamer, kijken TV en vallen doodmoe in slaap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s