Dag 23, Maandag 23 juni 2014

Ook vandaag starten we de dag rustig. Na het gebruikelijke ochtendritueel rijden we naar mall in Henderson.
In de food court ontbijten we en daarna gaan we met het wensenlijstje van Max naar Abercrombie & Fitch. Ik kan goed slagen voor hem en hoop dat de maten dezelfde zijn als bij ons.
Als we alles hebben ingekocht rijden we naar de Walmart waar ik ook nog het een en ander koop voor thuis. Daarna nog even naar de Fashion Mall aan de Strip en als ze daar niet hebben wat we zoeken wil Fred ook nog even naar Fry’s.
Hij zet mij af bij Town Square en ik loop door de hitte van de ene zaak naar de andere maar kan niets van mijn gading vinden. Is ook niet zo erg, we hebben de Amerikaanse economie al een flinke boost gegeven.
Ik loop naar de ‘California Pizza Kitchen’ en bestel daar een kleine zomersalade en een glas witte wijn. Als ik het eten net heb komt Fred binnen. Hij bestelt een kleine ceasar salade, zijn favoriet.
Mijn salade smaakt voortreffelijk en als we de rekening krijgen vraag ik lachend naar het recept. Ik krijg een kaartje waar de ingrediënten op staan en besluit om het thuis eens te gaan uitproberen. Ik moet er alleen nog achter zien te komen wat er in een champagne vinaigrette zit, maar daar hebben we dan internet weer voor.
Na de lunch, poeh die wijn hakt er toch wel in als het buiten 43°C is, gaan we naar het hotel.
Ik pak de koffers zover mogelijk in en ruim wat o p.
Tegen 19.00 uur lopen we de Strip op richting Outback. In de grote colafles gaan we met de lift omhoog naar het restaurant. We krijgen een tafel met uitzicht op de Strip. Fred bestelt een hamburger en ik de Victoria filet. Vooraf nemen we de aardappelsoep en we drinken weer een cola light. Zoals altijd smaakt het ook nu weer heel goed.
Als we gegeten hebben lopen we terug naar het hotel en pakken de auto. We rijden naar Fremontstreet waar het gezellig druk is. Er valt genoeg te zien hier en vooral de vreemd uitgedoste figuren hebben veel bekijks. Op een podium speelt een band country muziek en de sfeer is top. We genieten van een paar songs en lopen dan verder.
tegen 23.00 uur houden we het voor gezien en gaan terug naar het hotel.
Om 23.30 uur liggen we in bed en kijken nog even TV. De wekker is gezet, om 5.00 uur loopt ie af voor een lange reisdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s